DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - SERVERGAZİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Ara

Öğrencilerimiz Denizli'de açılan Üniversite Tanıtım Fuarını ziyaret ettiler, tanıdılar ve motivasyonlarını yenilediler.

Ara

Bakanlığımız tarafından tüm okullarımızda "Dilimizin Zenginliği Projesi" başlatılmıştır. Projenin bu hafta belirlenen çalışması "Klasik Eserlerin Tüm Sınıflarda Okutulması ve Sınıf Panosunda Sergilenmesi" kapsamında öğrencilerimiz tarafından sınıflarımızda panolarımız hazırlanmış, kitaplar tanıtılmıştır.

Ara

Cuma ve öğle namazlarımızdan sonra ve ders saatlerimizde Filistinli kardeşlerimiz ve Kudüs'ümüz için dua etmeye, duanın yanında da her türlü yardım yapmaya devam etmekteyiz. Konferans ve seminerlerimizle de diri durmaya gayret ediyoruz.

Kas

10. SINIF MÜFREDATINDA BULUNAN TÜRK EDEBİYATI AŞIK GELENEĞİNİ YAŞAYAN AŞIKLARDAN DİNLEDİK. DEYİŞLER, KARŞILIKLI ATIŞMALAR VE ŞİİRLERLE ANKARADAN DÜNYA AŞIKLAR DERNEĞİ BAŞKANI YAKUP TEMELİ'NİN YANINDA KARSLI ALİ RIZA EZGİ VE KAZAKİSTANDAN BEKARYS NURİMAN'IN KATILIMIYLA ÖĞRENCİLERİMİZ EDEBİYATIMIZIN BİR PARÇASINI DAHA CANLI OLARAK TANIDILAR. ŞİİRLERDE KAZAK TÜRK KARDEŞLİĞİNİN YANINDA EDEBİYATTA AŞIKLIK VE TÜRK TRİHİ VE EDEBİ ÜZERİNDE DE DURULDU. MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN FERDİ YAZGAN'IN KOORDİNE ETTİĞİ TEMİZSE VARIZ İSİMLİ PROJEMİZ DEVAM EDİYOR. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ GTEBRİK EDER KOLAYLIKLAR  DİLERİZ.

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZ 100. YIL MÜNASEBETİYLE ECDATLARINI ANLATAN FİLM İZLİYORLAR.

Ekm

Gazze'de yaşanan dram canımızı acıtıyor. Masum insanlar, kadınlar, çocuklar ve siviller hunharca katlediliyor. Biliyoruz ki bunun bir geri dönüşü olacak.

Ekm

ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZİN RUHANİYETİNE HATİM OKUDUK. 100. YIL MÜNASEBETİYLE TARİHİMİŞZDEKİ BÜYÜK DEDELERİMİZİ HATIRLADIK.

Ekm

Öğrencilerimşize konferans veren Yazar Mesut AKKDAĞ kitaplarını imzaladı. Kendisine teşekkür ederiz.

Ekm

Dart Yarışmasında il üçe giren Öğrencilerimiz Ödüllendirildi.

Ekm

Okulumuzda yapılan tüm çalışmalar ve Yarışmalar Ödüllendiriliyor. Bu doğrultuda masa tenizsinde, Güzel Kuran Okuma, Güzel Ezan Okuma, Güzel Hutbe Okuma ve Hatfızlık Yarışmalarında 1.,2., ve 3. dereceye giren kız ve erkek öğrencilerimize kitap seti ve kitap okurken değerlendirecekleri çay parası ile beraber ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

İlçe Vaizimiz Özgür ASLAN İmam Hatipler Haftası Münasebetiyle  Erkek Öğrencilerimizle Okul Mescidimizde Buluştu.

Ekm

Öğrencilerimize şairlerimiz ve eserleri tanıtıldı.

Ekm

Büykşehir Belediye Başkanımız Osman ZOLAN Öğrencilerimize Bayrak dağıtımında Bulundu. Kendisine teşekkür eder. Hizmetlerinde kolaylıklar dileriz.

Ekm

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ferdi YAZGAN'ın liderliğiyle öğrencilerimiz TEMİZSE VARIZ isimli e twinning projesiyle temizliği, temiz tutmayı, temiz olmayı ve temizlemeyi öğreniyorlar. Ortaklarıyla her hafta bir çalışma yapan ekibimize teşekkür ediyoruz.