DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - SERVERGAZİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Ara

İmam Hatip Liseleri atrasında yapılan güzel hutbe okuma yarışmasında öğrencimiz Salih il birincisi olarak başarımıza başarı kattı. Öğrencimizi tebrik eder, kendisini yetiştiren hocalarımıza ve okulumuzu tercih eden velimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencimiz Iyad El Şeyh İmam Hatipler arasında yapılan güzel ezan okuma yarışmasında il ikincisi olarak bir başarıya daha imza attı. Kendisini tebrik eder, O'nu yetiştiren öğretmen ve kendisini okulumuza gönderen velimize teşekkür ederiz.

Ara

Özel bir kurum tarafında Milli Eğitim Bakanlığı izniyle düzenlenen "Aydınlık Yarınlara" bilgi yarışmasında il üçüncüsü olan öğrencimizi ödüllendirdik. Kendisini tebrik eder, yetiştiren öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ara

LİSELER ARASI MASA TENİSİ MAÇINDA İL ÜÇÜNCÜSÜ OLAN TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYOR ERSİN ŞAFAK HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

Mesleki yarışmalar tüm hjeyecanıyla devam ederken kızlar arası güzel kuranı kerim okuma il ikincisi olan öğrencimiz il milli eğitim müdürmüzün elinden ödülünü aldı. Öğrencimizi tebrik eder öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Her alanda varız dedik. Projelerde, mesleki başarılarda, sanatta ve sporda. Haftada 3 gün ders sonrası kalan öğrencilerimiz  farklı alanlarda Beden Eğitimi Öğretmeni Ersin ŞAFAK yönetiminde çalışmalar yapıyor, dinleniyor ve okullarını seviyorlar.

Ara

Tüm heycanıyla koro, mealli, makamlı hafızlık çalışmamız devam ediyor elhamdülilleh. Her gün ders sonrası yapılan çalışmaya 22 öğrencimiz devam ediyor. Bekliyoruyz ki Eylül ayı girmeden hafızlıkları bitmiş olacak.

Ara

Medeniyetimizin göstergesi kabul edilen ve her işin başı kabul edilen temizlik hsususnda öğrencilerimizi yetiştirmetye devam ediyoruz. Bu amaçla girdiğimiz e Twinning projesi çalışmalarında Temizse Varız diyoruz ve bu hafta da okulumuza yakın parkın temizliğini yaparak çavraya katkıda bulunmaya gayret ettik.

Ara

ÇEDES projesi çerçevesinde Değerler Kulübü öğrencilerimze "İyilik Yaparsan İyilik Bulursun" kitabını hediye ettik ve iyiliğin yayılmasını hedefledik.

Ara

Öğrencilerimiz ödüle doymuyor dedik ve Denizli BOKS birincisi öğrencimizi ödüllendirdik. Tebrik ediyoruz.

Ara

Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman ZOLAN'ın talimatıyla son sınıf öğrencilerimiz Pamukkale-Karahayıt, Teleferi ve Laodikyta'YI GEZDİLER VE DİNLENDİLER. BAŞKANLA GÖRÜŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ TEŞEKKÜR ETTİLER.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ AFİŞ YARIŞMASINA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMI ÖNEMLİDİR.

Ara

11 ve 12. sınıflarımız Pamukkale Üniversitesini ziyaret ederek fakülteleri tanıdılar. Sorularını sordular ve heyecanlarını yenilediler.

Ara

Gaziler Hayat Tecrübelerini Öğrencilerimizle  Paylaştılar. Sosyal Politikalar Müdürlüğümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Emniyet Müdürlüğümüzün organizesi ile yapılan mahalleler arası maçlar ile gençlerimiz tanışıyor ve zamanlarını değerlendiriyor.