DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - SERVERGAZİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Şbt

Tüm Mübarek gün ve gecelerde olduğu gibi bu Miraç Gecesşnde de öğretmen ve öğrencilerimiz değerlendirme ve hatırlatma anlamında Hacı Osman Kepenekoğlu Camiinde 19:30'da program yapacaklar. Tüm velilerim,z ve halkımız davetlidir.

Ock

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları için Başvurular Başladı!

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmalarına başvuru yapmak için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Ara

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında Gazzeli kardeşlerimizin acılarına ortak olmak, vicdanımızı diri tutmak ve vatan bilincimizi açık tutmak için 06,12,2023 Çarşamba, saat 12.00'de geliri Filistinli kardeşlerimize bağışlanmak üzere pilav saati düzenleyeceğiz.

Tüm velilerimiz, dostlarımız davetlidir.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından deprem bölgesinde yapılacak olan anaokulu inşaatı faydasına okulumuzda kermes yapılarak geliri bağışlanacaktır. Tüm halkımız ve velilerimiz davetlidir.

Ock

İlçe Müftümüz Dr. Gencal ŞENYAYLA 15/01/2018 pazart5esi günü saat 09:50´de koınferans salonunda "İmam Hatip Şuuru" konusunda öğrenc,işerimizle samimi bir sohbet yapacak. Tüm dostlarımız ve velilerimiz davetlidir.

Tem

Okulumuzu tanıtımlarımız tüm hızıyla sürüyor. Teog sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerimizi velileriyle beraber okulumuzu ziyarete davet ediyoruz. Gelin, görün ve tercih edin. Hafta içi hergün saat 09:00-16:00 arası okulumuz tanıtım saatleri,dir.